Neden Millutensil kalıp alıştırma presi yatırımı yapmalısınız?

“Her kalıphanede mutlaka bir kalıp alıştırma presi olmalıdır.”

Millutensil kalıp alıştırma presleri, kalıpları enjeksiyon makinasında üretime almadan önce son derece hassas bir şekilde kalıplarınızı alıştırabileceğiniz, alt ve üst kalıp yüzeylerini kolayca ve güvenli bir şekilde inceleyebileceğiniz, mevcut hataları saptayıp yine kolayca ve güvenli bir şekilde alıştırma presi üzerinde giderebileceğiniz ya da el aletleriyle tesfiye ve taşlamayla giderilemeyecek büyüklükte ölçüsel farklılıklar varsa mekanik işleme geri gönderip hatayı, kaynak ya da CNC’de işleme ya da taşlama ile uygun şekilde kalıp çalıştırılmaya başlamadan giderebileceğiniz bir test makinasıdır.

Millutensil kalıp alıştırma preslerinde en iyi kalitede elektronik aksamlar kullanılmakta, mekanik parçaları en iyi kalite ile üretilip iyi bir işçilikle montajları sağlanmaktadır.

Millutensil’in İtalya’daki tesislerinde makinamızın üretimi tamamlandıktan sonra, uygun görüldüğünde müşterimizle birlikte fabrikada ön kabul testi uygulanır ve ardından kalıp alıştırma presimiz yola çıkar.

Bu makine ile kalıplarınız her zaman doğru paralellikte birbirleri üzerine indirilebilecek, alıştırma için en uygun basınçla kapatılabilecektir.

Her daim üst kalıbın hangi açıda durduğundan emin olarak çalışabileceksiniz.

Kalıplarınız, tablalara bağlandıktan sonra makine içinde kalacağından ve operatörün elle kalıba temas etmesine gerek olmadan, vinç altında çalışmaya gerek olmadan hareket ittirilip en uygun, en düzgün, en ideal kapama kuvveti/basıncı ile birbirlerine alıştırılacak ve pürüzler rahatlıkla gözlemlenip çapakları giderilecektir.

Millutensil kalıp alıştırma presleri sayesinde, uzun yıllar boyunca işinizin güvenliğini, hassasiyetini, doğruluğunu sağlayabilirsiniz.

Gözlemleme, hata tespiti ve pürüz giderme işlemleri kolay ve hızlı olacağı için zamandan tasarruf sağlayarak, bunun sonucunda verimliliğinizi artırmış olursunuz.

Kalıbınız, mükemmele en yakın haliyle işleme alınacağından, tasarımına ve diğer etkenlere (kalıp destek milleri ve baskı plakası) bağlı olarak kondisyonunu mümkün olabilecek en uzun süreyle koruyabilecektir. Kalıp tüm elemanlarıyla uyum içinde çalışarak üretime alınacaktır.

Tüm bu sebeplerle Millutensil marka kalıp alıştırma presleri istikrarlı hassasiyetine her daim güvenebileceğiniz, yıllarca sizin için kılavuz görevi görecek bir makinadır. Kalıp alıştırma presi yatırımının sağladığı faydalara bakıldığında uzun vadede çok karlı ve getirisi yüksek bir yatırımdır.

Millutensil kalıp alıştırma presi yatırımı yapmak için 10 sebep:

Youtube videosu için tıklayınız.

Instagram'da görüntülemek için tıklayınız.