Kitagawa'dan Yeni Nesil Standart Ayna : BR Serisi

Kitagawa'dan Yeni Nesil Standart Ayna : BR Serisi

Tandem Takım Tezgahları Distribütörlüğünde Türkiye'de
Geleneksel İşleme Metotlarının Dönüşümü

Tandem Takım Tezgahları, CNC Takım Tezgahları sektöründe satış, proje ve teknik servis alanlarında uzman kadrosu, müşteri ve kalite odaklı çalışma prensibi ile hizmet vermektedir. 2006 yılından itibaren güçlü distribütörlük anlaşmaları ile müşterilerine çok yönlü çözüm ortağı olmayı hedefleyen firma; Japon Kitagawa parça tutma sistemleri, Japon Fanuc CNC dik işleme merkezleri( CNC Makinesi), Alman Index-Traub CNC torna tezgahları (CNC Makinesi), Japon Nakanishi yüksek devirli motor tutucu sistemleri, Koreli Hwacheon CNC takım tezgahları gibi sektörün önde gelen markalarını bünyesinde bulundurmaktadır.

CNC torna aynası CNC takım tezgahlarında iş parçalarını tezgaha bağlamak için kullanılan temel ekipmandır. Gerek iş parçası tutma sistemleri, gerekse döner tabla sistemleri konusunda güvenilir marka Kitagawa, Japon teknolojisi ve 140 yılı aşkın tecrübesi ile sektöre yön vermektedir.

Kitagawa yeni BR serisi ayna ile hassasiyette devrim yaratıyor. Genel sıkma standartlarının çok üzerinde performans, hassasiyet ve tasarruf sağlayan, geniş merkez delik çaplı BR serisi ile standart tanımı yeni bir boyut kazanıyor.

0,01 mm’den daha az salgı değeriyle yüksek sıkma hassasiyeti, yüksek devirlerde dahi yüksek sıkma kuvveti sağlayan yeni tasarım, B200 ve BB200 Serisi aynalar ile bire bir değişim imkanı, çubuktan çalışmaya uygun geniş delik çapı, özel t-somun seçeneği ile ayak değişimleri sonrası 0,01 mm’den daha az salgı değeri yeni nesil standardın öne çıkan başlıklarından sadece bir kaçı.

"Yüksek hassasiyetli T-somun : TNPLUS, Sadece BR serisi aynalar ile çalışmaya uygun
BR serisi aynalar T-nut plus opsiyonu ile çok daha hassas
Ayarı bırak, üretime geç!

Sadece BR serisi aynalarda kullanıma uygun ve yumuşak ayak değişiminde max. 0,01 mm tekrarlama hassasiyeti sağlayan yeni, özel tasarım t-somunlar ile hassasiyette bir ileri seviyeye geçiliyor. 0,01 mm’den daha az salgı değerinde yüksek sıkma hassasiyeti sayesinde ayak değişimleri sonrasıayakların yeniden işlenmesine gerek kalmıyor, böylece farklı iş parçaları içinayar süresini önemli ölçüde azaltarak zaman ve işçilikten tasarruf ediliyor. Özel t-somunların sağladığı bir diğer avantaj ise, her bir yumuşak ayak setinin, daha uzun süre dayanması ve bu sayede işletme maliyetinin düşmesi.

Yüksek Sıkma Hassasiyeti

Max. 0,01 mm sıkma hassasiyeti ile hassas yüzey prosesleri için uygun olan BR serisi aynalarda, ayna gövdesi ve ayaklar arası açı oluşmaz, böylece ana-karşı iş mili arası iş parçası transferinde kolaylık sağlanır.

Yüksek Hız

Standart aynalara göre %20 daha yüksek hızda dönebilen BR serisi ile, yüzey kalitesi arttırılabilmekte ve çevrim süresi düşmektedir.

B200 ve BB200 Serisi Aynalar ile Değişim İmkanı

BR serisi aynalar, standart Kitagawa B ve BB serisi aynalarla aynı silindir serisini kullanır, böylece silindir değişimine gerek kalmadan aynalar arası değişim yapılabilir. Ayrıca mevcut Kitagawa yumuşak ayaklarınızı da kullanabilirsiniz.

Kitagawa BR model torna aynası detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.