Maktek 2024'ün Ardından

Maktek 2024’te; standlarımızı ziyaret eden ve yeni ürünlerimizi yakından inceleyen tüm değerli misafirlerimize, standlarımızda bizimle olan markalarımızın değerli temsilcilerine ve özveriyle çalışan tüm ekibimize teşekkür ederiz.


Salon 10 Stant 1015’te sergilediğimiz INDEX MS 24-6 Çok Milli CNC Torna tezgahı katılımcılardan büyük ilgi gördü. Kendi sınıfında dünyanın en iyi tezgahı diyebileceğimiz bu özel model hassaslık, hız ve esnekliği bir arada sunan üstün özellikleriyle öne çıkıyor. Alıcılarına 12-13 tezgahta yapılacak üretimi tek tezgahta üretebilme kabiliyeti sunuyor. Aynı zamanda sıfır hata payıyla çalışarak benzerlerinden farkını ortaya koyuyor.


Bu sene fuarda ilk defa sergilediğimiz NomuraDS CNC Dik İşleme Merkezi modellerimiz de meraklılarıyla buluştu. Tandem Takım Tezgahları, Türkiye’de NomuraDS marka CNC dik şleme merkezlerinden sorumlu tek firmadır. Otomatik palet değiştirme sistemine sahip NomuraDS DST-36D modeli ile 15.000 dev/dk ve 24.000 dev/dk iş mili seçenekleri ile sunulan NomuraDS DST-40L CNC dik işleme merkezleri fuarda büyük ilgi gören modellerdi.


1005 numaralı standımızda Japon menşeli Kitagawa CNC divizörler, CNC torna aynaları, silindir modellerimizin yanısıra 500mm. çaptaki parçayı çevirip, işleyebilecek en kompakt yapıdaki divizör olan 5 eksen NC divizör RKT 500 modeli de ilk defa sergilendi. Distribütörü olduğumuz Kitagawa markasının Japonya temsilcisi Atsushi Ogahara ve İngiltere temsilcisi Gary Morgan standımızı ziyaret ettiler. Nakanishi yüksek devirli motor tutucular ve el aletleri modellerimiz standımızda sergilendi. Distribütörü olduğumuz Nakanishi firması yetkilisi Alex Berra da standımızı ziyaret etti.


Yeni teknolojilerimizi sergilediğimiz, iş bağlantılarımızı güçlendirerek sektörün nabzını tuttuğumuz Maktek Avrasya 2024’ü tamamladık.
Bir sonraki Maktek’te buluşmak dileğiyle!