CNC Hidrolik Torna Aynalar

CNC Hidrolik Torna Aynalar

Dünyanın en çok satan Hidrolik aynası: KITAGAWA

Kitagawa hidrolik torna aynası, cnc tezgahlarda kullanılan yüksek hassasiyet ve sertlik değerlerine sahip açık merkezli ve kapalı merkezli hidrolik aynalardır. Özel çelik dizaynı ile üstün sıkma hassasiyetine ve uzun ömürlü kullanıma sahiptir.

Dünyada en çok satan Kitagawa hidrolik ayna, Cnc torna ayna markaları arasında Cnc dik işleme merkezi üreticilerinin ilk tercihidir. Ürün gamında Japon kalitesine sahip dayanıklı torna aynası çeşitleri farklı torna aynası ölçülerinde yer almaktadır. Ürünün özelliğine göre cnc torna ayna fiyatları farklılık göstermektedir.

Açık merkez aynalar, 2 ayaklı hidrolik ayna, 3 ayaklı hidrolik ayna ve 4 ayaklı ayna opsiyonları ile teklif edilmektedir.

Bünyemizde yer alan cnc ayna fiyatları ayna çapına göre farklılık göstermektedir. En çok tercih edilen 8 inç cnc torna aynası 2 ayaklı, 3 ayaklı ve 4 ayaklı torna aynası olarak sunulur. Standart 8 inch 3 ayaklı hidrolik ayna 210 mm’lik çapa sahip açık merkezli hidrolik aynadır. Alternatif olarak 10 inç 250’lik torna aynası fiyatı da kampanyalı fiyattan stok teslimdir. Yüksek yük taşıma kapasitesine sahip rijit aynalardır. Kitagawa ürün gamında 8 inch 2 ayaklı hidrolik ayna da mevcuttur. Kitagawa marka BT serisi torna aynası ölçüleri 110 mm’den 304 mm çapa kadar farklı ölçülerde yer almaktadır. Kapalı merkezli hidrolik ayna olarak NT serisi yer almaktadır. Yüksek alaşımlı çelikten üretilen, yüksek dayanıklılığı sahip, rijit 2 ayaklı hidrolik aynadır. Kitagawa’da 4 çeneli torna aynası, kapalı merkezli hidrolik ayna olarak yer almaktadır. Japon kalitesinde sıkı kavrama kuvvetine sahiptir. 8 inch 4 ayaklı hidrolik ayna opsiyonu da vardır. Mikro hassasiyet serisi olarak Kitagawa KPC serisi, 80 mm ve 100 mm torna aynası opsiyonları sunmaktadır ancak bu seride 50 mm torna aynası opsiyonu mevcut değildir. Ultra hassas 100 mm ve 80 mm torna aynası fiyatları için firmamızdan teklif alabilirsiniz. Hidrolik aynalarda kullanılan her türlü yedek parça, sert ayak, yumuşak ayak, punto, mengene tedariği de sağlanmaktadır.

Satılık torna aynası ve güncel torna cnc fiyatları için yardımcı olabiliriz. Hidrolik ayna İstanbul, torna aynası Ankara ve diğer bölgelerdeki cnc ayna fiyatları, manuel ve hidrolik ayna fiyatları ve diğer taleplerinizle ilgili bize +90 216 313 14 13’ten ulaşabilirsiniz.

Torna aynası ürünlerimiz için lütfen tıklayınız.