Kitagawa'dan Yeni NC Divizör : MK Serisi

Tandem Takım Tezgahları Distribütörlüğünde Türkiye'de

Güçlü ve Kompakt

Tandem Takım Tezgahları, CNC Takım Tezgahları sektöründe satış, proje ve teknik servis alanlarında uzman kadrosu, müşteri ve kalite odaklı çalışma prensibi ile hizmet vermektedir. 2006 yılından itibaren güçlü distribütörlük anlaşmaları ile müşterilerine çok yönlü çözüm ortağı olmayı hedefleyen firma; Japon Kitagawa parça tutma sistemleri, Japon Fanuc CNC dik işleme merkezleri, Alman Index-Traub CNC torna tezgahları, Japon Nakanishi yüksek devirli motor tutucu sistemleri, Koreli Hwacheon CNC takım tezgahları gibi sektörün önde gelen markalarını bünyesinde bulundurmaktadır.

Divizör ya da NC döner tablalar, 3 eksen CNC dik işleme merkezlerine, 4. ve/veya 5. eksen ekleme imkanı sağlamaktadır. Gerek iş parçası tutma sistemleri, gerekse döner tabla sistemleri konusunda güvenilir marka Kitagawa, Japon teknolojisi ve 140 yılı aşkın tecrübesi ile sektöre yön vermektedir.

Kitagawa yeni NC döner tablası MK serisi ile geliştirilmiş performans ve kolay kurulum imkanı sunuyor. MK serisi döner tablaların inovatif 3lü disk frenleme sistemi ve aşınma karşıtı konstrüksiyonu ile kayda değer seviyede frenleme torku ve kompakt dizayna ulaşılmıştır. NC Divizör aynı zamanda geniş döner dağıtıcı (rotary joint) seçenekleri ile öne çıkmaktadır.

MK serisi MK200 ve MK250 olarak üretilmekte olup, MK200 modeli divizörlerin üstün teknik özelliklerinden bir kısmı şöyledir; Ø135 mm tabla çapı, 33.3 rpm maksimum hız ve 570 Nm frenleme torku. Delik çapı Ø70 mm, merkez yüksekliği 140 mm olup indexleme hassasiyeti 20 saniye, tekrarlama hassasiyeti 4 saniye.

Geliştirilmiş Performans

MK serisi NC döner tabla standart Kitagawa MR serisi divizörlere kıyasla çok daha yüksek frenleme torkuna sahip olarak sınıfının en yüksek teknik özelliklerine sahip yüksek kapasiteli divizörüdür. Divizör tasarımı ve Kitagawa'nın ince karşı yatak seçeneği ile fikstür alanı ve frenleme torku artırılmıştır.

Yüksek Kesme Torku

MK Serisi NC divizör, genişletilen dişli çapıyla daha güçlü kesme imkanı sağlamaktadır.

Kolay Kurulum

MK serisi divizörler üstten civatalama ile kurulum kolaylığı sunmaktadır. Kalınlık azaltılarak, talaş akışı kolaylaştırılmıştır.

Kullanım Kolaylığı

Yükseltici blok üzerindeki konumlayıcı ile konumlandırma hassasiyeti ve bakım kolaylığı sağlanmıştır.

Döner Dağıtıcıda (Rotary Joint) Geniş Seçenekler
Kompakt dahili döner dağıtıcı (rotary joint) 4, 5 ve (6+1) girişli çeşitlerden seçilebilir.
(6+1) girişli dağıtıcının merkez girişi, 12,5 mm çaplı çok amaçlı deliğe sahiptir. (yüksek basınçlı soğutma sıvısı vb. için)
25 MPa yüksek basınçlı (4 girişli veya 6 girişli) döner dağıtıcı (rotary joint) seçenekleri ile yüksek basınç gerektiren sıkma ekipmanı kullanılabilmektedir.

MK serisi CNC Divizör hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.